Изработка на онлайн магазин и маркетинг стратегия

Изработка на онлайн магазин и маркетинг стратегия
 
Искате да развиете бизнеса си на по-високо ниво, а клиентите и продажбите ви да се увеличат? Ние ще ви помогнем да постигнете целите си с изработка на онлайн магазин и изграждане на работеща маркетинг стратегия.
 
САМО ТУК ще получите своя уникален онлайн магазин!
 
Чрез изработка на онлайн магазин, предлаганите от вас продукти или услуги ще достигнат до по-широк кръг от хора, тъй като интернет пространството е необятно. Онлайн търговията придобива все повече популярност и се превръща в предпочитан начин за пазаруване – бързо, лесно и удобно – от офиса или от вкъщи – без да се губи време в пътуване и обикаляне на магазини.
 
Ще имате онлайн магазин за вашия бизнес веднага!
 
Ние ще изработим вашия онлайн магазин в най-кратки срокове, а вие можете да избирате дали да е по-опростен откъм функции или да има много екстри. Предлагаме възможност за добавяне на неограничен брой продукти, категории и подкатегории, различни опции за плащане, много адаптивен дизайн, лесен за работа административен панел, както и индивидуално отношение, ежемесечна поддръжка на вашия онлайн магазин и обучение за попълване на онлайн магазин.
 
Ще получите и работеща маркетинг стратегия!
 
След като изработим вашия онлайн магазин, можем да направим за вас и маркетинг стратегия, в зависимост от това дали бизнесът ви вече съществува или е нов. Маркетинг стратегията е изключително важна за популяризирането на бизнеса ви, затова освен предлагане на бърза реклама в няколко сайта и ФБ страници, ще получите и ПР на бизнеса, който включва маркетинг одит, маркетинг стратегия и различни допълнителни услуги.
 
Ако желаете бизнесът ви да бъде успешен, да имате качествена изработка на онлайн магазин и работеща маркетинг стратегия, свържете се с нас по телефона, имейл или чрез контактната форма на сайта.